Σήμερα οι διαθέσεις και τα συναισθήματα σου είναι ισχυρά. Αν παρατηρήσεις, όλες σου οι επαφές αυτή τη στιγμή θα σου δείξουν πώς η συναισθηματική σου κατάσταση επηρεάζει τους άλλους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να είναι είτε καλό ή κακό, αλλά η αύξηση της συνείδησης που θα εισπράξεις γι’ αυτό είναι πολύ ευεργετική.
Ένα πρόβλημα με αυτή την όψη, ωστόσο, είναι ότι σου είναι δύσκολο να δεις μια αντικειμενική προοπτική, παρά μόνο τη δική σου. Έτσι λοιπόν αν δημιουργηθούν δυσκολίες σε μια σχέση, λόγω συναισθηματικής σύγκρουσης, μπορεί να παρουσιάσεις την τάση να ρίξεις όλες τις ευθύνες στο άλλο πρόσωπο. Επίσης, στις σχέσεις σου μέσα σε μια ομάδα υπάρχει ο κίνδυνος να νοιώσεις ότι τα δικά σου συμφέροντα και οι επιθυμίες σου έρχονται σε αντίθεση με τις δικές τους, δημιουργώντας έτσι περισσότερες δυνατότητες για μια πιθανή διαφωνία. Θα πρέπει να μάθεις να αποστασιοποιείς τον ευατό σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρατηρείς τα συναισθήματά σου σε δράση. Διαφορετικά δεν θα είσαι σε θέση να αξιολογήσεις αργότερα τα όσα είδες.
Αν έχεις δυσκολίες στην έκφραση ή την αναγνώριση των συναισθημάτων σου, αυτή θα είναι πιθανό μια δυσάρεστη στιγμή. Δεν είναι ότι τα συναισθήματα που εκφράζεις είναι αρνητικά, αλλά ότι είναι υπερβολικά ισχυρά για σένα. Οι άνδρες συχνά προβάλλουν μια τέτοια πλευρά στις γυναίκες που έχουν γύρω τους και βιώνουν την διέλευση αυτή, σαν δυσκολίες με αυτές τις γυναίκες. Κι οι γυναίκες μπορεί να κάνουν το ίδιο, αλλά είναι πιο πιθανό να αισθανθούν δυσαρεστημένες κυρίως με τον εαυτό τους.

StarMail.gr